våra ledord är tillgänglighet, kompetens och engagemang
PRESENTATION

SG Access är ett företag specialiserat på produkter som gör det lättare för alla att orientera sig i samhället. Taktila kartor och taktila skyltar med punktskrift är vår kärnverksamhet, även om vi förstås tillverkar och levererar visuella skyltar i alla möjliga varianter.

Redan 1993 grundades föregångaren Skylt & Gravyrteknik med tillverkning av tekniska märkskyltar och 1999 startades tillverkningen av taktila skyltar. Huvudkontor och produktion finns i Halmstad och ett mindre kontor har vi beläget i Fagersta.

Vi har lång erfarenhet av tillgänglighet och skyltar. I norra Europa är vi marknadsledande när det gäller taktila kartor och i Sverige för taktila skyltar. Vår framgång bygger på kunskap och erfarenhet men också på en förståelse för vad begreppet tillgänglighet verkligen innebär för den med funktionsnedsättning. Vi brinner för våra produkter och vill genom kompetens och engagemang, både utbilda och utveckla marknaden så att den blir tillgänglig och rättvis för alla.

Våra ledord är tillgänglighet, kompetens och engagemang.

Tillgänglighet: Vi är till för våra kunder och återkommer alltid snabbt och koncist. Vi ska erbjuda en helhetskompetens kring tillgänglighet och finnas där för kunden.

Kompetens: Vi utbildar både våra kunder och marknaden med vår kunskap. Vi söker ständigt förbättringar i allt vi gör. Vi vet vad vi gör och tar ansvar.

Engagemang: Vi är extremt engagerade i allt vi gör. Vi överlevererar och vi ger aldrig upp. Vi vill sälja och gör det med hjärtat. Det är inte det vi säger som räknas utan det som vi gör. Vi stöttar varandra och har kul på jobbet.

Vår affärsidé är att tillgodose våra kunder med totallösningar, från idé och projektering, fram till leverans och montering. Vår huvudmarknad är den offentliga sektorn i Norden men vi märker en stadig utveckling på den privata sidan. Vi jobbar antingen tillsammans med utvalda partners och återförsäljare eller på egen hand.